Όραμα, Αξίες και Αρχές μας

το Όραμά μας

Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Η πληροφορική είναι ένα από τα βασικά εργαλεία δημιουργίας και διοίκησης των αλλαγών.

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συνεχώς δυσκολίες στη διάρκεια των αλλαγών που βιώνουν, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αβεβαιότητά τους και το άγχος τους.

Όραμά μας είναι να είμαστε ηγέτες στα συστήματα πληροφορικής κάνοντας πάντα ευτυχισμένους τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί της και τη χρησιμοποιούν ως εργαλείο τους.

Εμπιστοσύνη στους πελάτες μας

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προμηθεύονται τα προϊόντα μας για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Υποχρέωσή μας είναι όχι μόνο να τους προσέχουμε, αλλά ακόμα περισσότερο να τους εμπιστευόμαστε, να τους ακούμε, να είμαστε πάντα έτοιμοι να δημιουργήσουμε για αυτούς καινούργια προϊόντα.

Ανάπτυξη των ανθρώπων μας

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρησή μας ταυτίζονται με την εργασία τους. Υποχρέωσή μας είναι να φροντίζουμε για την καθημερινή προσωπική τους ανάπτυξη.

Ασταμάτητη προσπάθεια για το καλύτερο

Το όραμά μας είναι να ηγούμαστε της αγοράς μας. Αυτό γίνεται μόνο πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, καθημερινά.

Συνεχή προσπάθεια για μάθηση

Η πληροφορική είναι εργαλείο για όλες τις επιστήμες και τα είδη εργασίας. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε διαρκή αλλαγή και εξέλιξη. Αυτή η συνεχής αλλαγή μάς οδηγεί στην ανάγκη να εκπαιδευόμαστε συνεχώς και να χρησιμοποιούμε πάντα την πιο πρόσφατη γνώση που είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη για να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα.

Τιμιότητα

Σε κάθε μας συναλλαγή δημιουργούμε διαδικασίες οι οποίες αποδεικνύουν συνεχώς την τιμιότητά μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να αναθεωρούμε κάθε τι όταν δε λειτουργεί σύμφωνα με το όραμά μας και τις αξίες μας.

Αληθινές Σχέσεις με Όλους

Λέμε πάντα την αλήθεια αναγνωρίζοντας τα λάθη μας και προσπαθώντας πάντα να χτίζουμε σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και τους συνεργάτες μας.

Αξιοκρατία

Δημιουργούμε γραπτές και αδιαμφισβήτητες διαδικασίες αξιολόγησης των ανθρώπων μας και των αποτελεσμάτων.

Ομαδικότητα

Αναγνωρίζουμε ότι η ατομική επιτυχία χτίζεται μόνο μέσα σε ομάδες. Οι καλές και οι κακές επιχειρησιακές στιγμές είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας.

Ευελιξία

Οι διαδικασίες της εταιρίας μας ανά τομέα ευθύνης είναι πάντα υποχρέωση όλων των εργαζομένων. Αναθεωρούμε συνεχώς τις διαδικασίες με στόχο να πετυχαίνουμε το γρηγορότερο χρόνο ανταπόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Αποφασιστικότητα

Τηρούμε τις αρχές μας, ακολουθούμε τις αξίες μας και υλοποιούμε το όραμά μας ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.